Documente finantari SII Analytics si SII Infrastructura

BogdanM a creat această solicitare bazată pe Liberul Acces la Informații către Ministerul Fondurilor Europene

Termenul de răspuns la această solicitare este mult depășit, dincolo de termenul legal. Conform legii, indiferent de circumstanţe, Ministerul Fondurilor Europene ar fi trebuit să-ți răspundă până acum. (detalii). Poţi face plângere către cerând o verificare internă.

De la: BogdanM

Stimate Ministerul Fondurilor Europene,

Nu va suparati, prin prezenta formulam o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. Dorim să primim infomatiile si o copie de pe următoarele documente:

1. Numărul proiectului SII Analytics, Codul SMIS sau orice alt identificator care ar putea permite identificarea acestuia de catre un terț.

2. Cererea de finantare depusă a proiectului SII Analytics, contractul de finantare a acestui proiect precum si orice alt document sau informatie cu privire la acest proiect ce se afla în posesia MFE.

3. Cererea de finantare depusă a proiectului SII Infrastructură (Sistem informatic integrat de interoperabilitate între bazele de date ale principalelor instituții ale statului, cod SMIS 56954), contractul de finantare a acestui proiect, raportul de evaluare a acestui proiect, precum si orice alt document sau informatie cu privire la acest proiect ce se afla în posesia MFE.

4. Dacă anumite informații din cele solicitate mai sus sunt informatii clasificate, vă rugăm să ne informați cu privire la titlul documentelor clasificate, ordinul prin care au fost clasificate și numărul de pagini al acestora.

Va rugăm să anonimizați datele cu caracter personal din aceste documente cand le veti trimite.

Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, prin platforma Nuvasuparati.info sau la următoarea adresă de e-mail: info at apti punct ro,

Cu respect,
Bogdan Manolea
Asociatia pentru Tehnologie si Internet
www.apti.ro

Link către aceasta

Ce se poate face cu această solicitare

Oricine:
numai Ministerul Fondurilor Europene :