Documente finantari SII Analytics si SII Infrastructura

BogdanM a creat această solicitare bazată pe Liberul Acces la Informații către Ministerul pentru Societatea Informationala

Solicitarea a fost parţial reuşită.

De la: BogdanM

Stimată Ministerul pentru Societatea Informationala,

Nu va suparati, prin prezenta formulam o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. Dorim să primim infomatiile si o copie de pe următoarele documente:

1. Numărul proiectului SII Analytics, Codul SMIS sau orice alt identificator care ar putea permite identificarea acestuia de catre un terț.

2. Cererea de finantare depusă a proiectului SII Analytics, contractul de finantare a acestui proiect precum si orice alt document sau informatie cu privire la acest proiect ce se afla în posesia MSI

3. Cererea de finantare depusă a proiectului SII Infrastructură (Sistem informatic integrat de interoperabilitate între bazele de date ale principalelor instituții ale statului, cod SMIS 56954), contractul de finantare a acestui proiect, raportul de evaluare a acestui proiect, precum si orice alt document sau informatie cu privire la acest proiect ce se afla în posesia MSI.

4. Dacă anumite informații din cele solicitate mai sus sunt informatii clasificate, vă rugăm să ne informați cu privire la titlul documentelor clasificate, ordinul prin care au fost clasificate și numărul de pagini al acestora.

Va rugăm să anonimizați datele cu caracter personal din aceste documente cand le veti trimite.

Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, prin platforma Nuvasuparati.info sau la următoarea adresă de e-mail: info at apti punct ro,

Cu respect,
Bogdan Manolea
Asociatia pentru Tehnologie si Internet
www.apti.ro

Link către aceasta

De la: Relatii cu Publicul
Ministerul pentru Societatea Informationala


Attachment RASPUNS.pdf
650K Download View as HTML


Către: Asociația pentru Tehnologie și Internet

În atenția: Domnul Bogdan Manolea

Stimate Domnule Bogdan Manolea,

Urmare e-mail-ului dumneavoastră din data de 28.09.2016 10:34 AM, vă transmitem, atașat, adresa având nr. Cab. Subsecretar de Stat 992/12.10.2016.

Cu stimă,
Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională
Compartimentul Informare Publică și Relații cu Presa

__________________________________________________

arată secţiunile citate

Link către aceasta

Ce se poate face cu această solicitare

Oricine:
numai Ministerul pentru Societatea Informationala :